TERME OLIMIA

Kjer je zdravo tudi okusno

Hrana je vir vitalnosti; je temelj zdravega in ozaveščenega življenja. Zdrava prehrana pa je nepogrešljiva postavka pri skrbi za fizično in psihično počutje.

CRAZY DUCK BREWERY

Nekaj drugačnega, nekaj norega, nekaj slovenskega. Pivo z zgodbo in pravim okusom, ki vas ne bo pustilo ravnodušnega. Njihova piva so drugačna, z njimi pa želijo kulturo pitja v Sloveniji dvigniti na višji nivo. https://www.crazyduck.si/

LA POPSI

Popsi so ročno izdelane sladoledne lučke odličnih okusov in skrbno izbranih sestavin, primerne tako za otroke kot odrasle. Lučkam se ne dodaja konzervansov in umetnih barvil. Večina sadnih lučk je brez dodanega sladkorja. To pomeni, da je sadje prvič zmrznjeno, ko nastane Popsi.

GREŠNA GORICA

Turistična kmetija družine Podboj je prva registrirana turistična kmetija na Hrvaškem. Kmetija vam nudi pravi občutek ambienta Hrvaškega Zagorja – domače specialitete, vino in prijazni domačini. Več info na:  https://gresna-gorica.hr/

 

PICERIJA LAČ`N BAJS

DRUŠTVO KMETIC AJDA

bodo, kot vsako leto ponujale članice DK Ajda. Njihove sladke breskvice, lunice, makovo pecivo s čokolado pa razne rolade in drugo drobno pecivo je stalnica na vseh do sedanjih Festivalih vina in čokolade.